Dit doet clien

Copywriting


Een interview voor het bedrijfsmagazine uitwerken, een nieuwsbrief publiceren, een blog op je website plaatsen. Bekende werkzaamheden voor bedrijven die op de radar van hun klanten willen blijven. Leuk om te doen, maar ook veel werk. Je kunt wel een copywriter gebruiken. Clien Communicatie leert jouw bedrijf graag kennen, neemt het schrijfwerk uit handen en stelt prettig leesbare teksten op. Teksten die ze afstemt op de belevingswereld van jouw doelgroep. Ben je gevraagd een speech te schrijven of een verslag te maken? Ook daar helpt Clien je bij. 

Eindredactie


Je hebt heel wat extra uren achter je toetsenbord doorgebracht om het verhaal van jouw bedrijf op papier te krijgen. Gelukkig ben je nu klaar. Of toch niet? Je twijfelt, misschien moet er alsnog een professional naar je tekst kijken. Clien doorloopt het hele stuk en pleegt waar nodig eindredactie. Samen maken we jouw verhaal af. Ben jij iemand die zich niet eens waagt aan het maken van een tekst? Wil je direct een copywriter jouw verhaal of boodschap laten schrijven, online of offline? Dat kan natuurlijk ook. Clien Communicatie zet jouw verhaal sterk neer. 

Advies


Jouw dagen staan in het teken van veel en hard werken. Je hebt weinig tijd om stil te staan bij de koers van je bedrijf. Ruimte om dit verhaal uit te schrijven is er niet. En als mensen je vragen jouw bedrijf te omschrijven, begin je al snel met het opsommen van jullie diensten. Zo’n verhaal blijft natuurlijk niet hangen bij je doelgroep. Clien Communicatie gaat op zoek naar een oplossing en haalt jouw unieke verhaal naar boven. Iedere ondernemer heeft een uniek verhaal te vertellen. En de uitwerking? Die kun je natuurlijk ook aan deze copywriter overlaten.