Tekstschrijver Clien

Clien Communicatie uit Kaatsheuvel is gek op verhalen en vindt het nog leuker hier niet alleen naar te luisteren, maar er ook nog eens prikkelende content van te maken. 

Veel van deze verhalen verwerkt Clien tot blogs. Ze schrijft ook webteksten, redigeert stukken en helpt bedrijven met terugkerende werkzaamheden op het gebied van communicatie. Wil je dat teksten voldoen aan SEO-richtlijnen? Tijdens het schrijven van de teksten houdt Clien hier al rekening mee. 

 

Wil je op de radar blijven staan van je publiek? Vertel je verhaal aan Clien en zij verwoordt het in duidelijke taal. 

Wat maakt jou onderscheidend? Clien is er benieuwd naar! Wie een goed verhaal heeft, blijft hangen in het hoofd van het publiek.

 

Na het afronden van twee studies (hbo-journalistiek en wo-communicatiewetenschappen) werkt Clien van 2009 tot 2017 in de journalistiek en op een communicatieafdeling. Vanuit haar vaste dienstverband merkt ze dat ze behoefte heeft aan diversiteit en bedrijven wil helpen met het vertellen van hun verhaal. De input die ze van opdrachtgevers krijgt of de informatie die ze zelfstandig vergaart, verpakt ze tot content die de lezer informeert, verwondert of juist aanzet tot handelen.