Tekstschrijver clien

Clien Communicatie uit Kaatsheuvel is gedreven in het neerzetten van verhalen. Wil je herkenbaar zijn richting je publiek? Vertel je verhaal aan Clien en zij verwoordt het in duidelijke taal. Het voeren van een vlot vraaggesprek geeft al een hoop voldoening, nog meer plezier beleeft Clien aan het uitwerken van zo’n interview. Met als resultaat een tekst die de boodschap van de interviewkandidaat weergeeft en de lezer prikkelt. Dat lukt Clien door zichzelf te verdiepen in de interviewkandidaat en door samen te bekijken wat iemand nu precies kwijt wil. Een voorbereiding waar Clien blij van wordt. 

  

Wat maakt jou onderscheidend? Clien is er benieuwd naar! Wie een goed verhaal heeft, blijft hangen in het hoofd van het publiek.


Voor wie nog iets meer van Clien wil weten

Clien (Carline Klijn) ontvangt in 2007 haar bachelor in de journalistiek en in 2009 een master in communicatie- en informatiewetenschappen. Ze werkt tijdens haar studies als freelance tekstschrijver en doet een minor Engelse Taal en Cultuur bij Fontys. Ze leert Spaans spreken in Costa Rica en gaat werken op de afdeling Communicatie bij de TU/e, de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en Van Spaendonck. Als community manager doet ze vier jaar verslag van het lokale nieuws in Tilburg bij het door de Telegraaf Media Groep ondersteunde nieuwsplatform Dichtbij.nl. Met aardig wat ervaring in zowel de communicatiewereld als in de journalistiek, besluit Clien in 2017 haar eigen tekstbureau te starten. Eerst vanuit Tilburg, later vanuit Kaatsheuvel. Clien zorgt dat mooie verhalen die bedrijven uniek maken boven tafel komen. Die verhalen schrijft ze in duidelijke taal.